MSFS2020 - Siirt Airport Scenery, Turkey - V.1.0 [4K]







These add-ons and materials have been added to our page with the written permission and request of the mod maker.
TUR- Merhaba! Simport Ekibi olarak çıktığımız bu yolda ilk adımımız "Siirt Havaalanı" oldu. Toplamda 2 kiÅŸi olarak yaptığımız bu ilk eklentiyi sizlerle paylaÅŸmaktan mutluluk duyuyoruz. Siirt havalimanından biraz bahsedecek olursak, IATA: SXZ ICAO: LTCL, 1998 yılında hizmete girmiÅŸtir. Terminal binası 1100 m² olan havalimanı sadece iç hat uçuÅŸlarına açıktır. 2020 yılı itibariyle sadece Ä°stanbul-Siirt-Ä°stanbul ve Ankara-Siirt-Ankara hatlarına hizmet vermektedir. Ä°niÅŸ pisti için rüzgârdan bağımsız olarak pist 06, rüzgârdan bağımsız olarak 24 kalkış pisti için kullanılır. Bu zorlu meydanda uçmak artık daha gerçekçi olacak! Åžimdiden iyi bir uçuÅŸ geçirin (Ek olarak, havaalanımızın zemin dokuları var, bunun için sizi baÅŸka bir indirme baÄŸlantısına götüreceÄŸim. Ä°ndirmenizi ÅŸiddetle tavsiye ederim. Aksi takdirde, zemin dokuları varsayılan oldukları için iyi görünmeyecektir - http://www.mediafire.com/file/iei49t432nb1ijr/simportteamtextures.rar/file) 

ENG - Hello! Our first step in this road that we started as Simport Team was "Siirt Airport". We are happy to share with you this first add-on that we made as 2 people in total. If we talk about Siirt airport a little bit, IATA: SXZ ICAO: LTCL, was put into service in 1998. Having a terminal building of 1100 m², the airport is only open to domestic flights. As of 2020, it serves only for Istanbul-Siirt-Istanbul and Ankara-Siirt-Ankara lines. For the landing runway, regardless of the wind, runway 06 is used for the 24  takeoff runway, regardless of the wind. It will now be more realistic to fly in this challenging square! Have a good flight already (Additionally, our airport has a ground textures, for that I will take you to another download link. I highly recommend you download it. Otherwise, the ground textures will not look good because they are default - http://www.mediafire.com/file/iei49t432nb1ijr/simportteamtextures.rar/file)

Setup (Upload the Siirt-ltcl folder to the Community folder in the directory where MSFS is installed. Likewise, you will install the floor coverings (simport-team-texture 1 and 2).

Kurulum (  siirt-ltcl klasörünü MSFS’in kurulu olduÄŸu dizinde bulunan Community klasörüne yükleyiniz. Zemin kaplamalarını da(simport-team-textures 1 ve 2) aynı ÅŸekilde yükleyeceksiniz. )

Our Discord address -> https://discord.gg/46tut46W
Model - Kagan Kaçar -> Discord : Kagan#7931
Editör - Kerem Gezmis -> Discord : KeremGzm#2806

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post
Facebook Page Follow

Ads